Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no solament legals i assequibles sinó també subministrades als més dèbils?

 

Estudis revelen que prendre llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna, tanmateix les vedettes només cantaven per a una de les drogues blanques.

 

A versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria la investigació es centra en la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions a través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasodoble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA CRÍTICA HA DIT...

 

 

 

A la nit vaig xalar de valent amb Glòria Ribera i les seves Versiones parciales y erróneas de mi vida y gloria. Actriu, cantant, cupletista i cabaretera, la Ribera signa la seva primera creació (és membre de la companyia José y sus Hermanas) amb un concert teatralitzat deliciós (i molt ric en calci). [...] La Ribera és néta de Raquel Meller, Marujita Díaz, Guillermina Motta i Mary Santpere (les iaies que tots voldríem tenir). Continuadora d’una nissaga de dones avançades al seu temps, intel·ligents, talentoses i amb molta ironia. Si veuen que la Ribera actua a prop de casa seva, no se la deixin perdre!

Oriol Puig Taulé, Núvol Digital de Cultura

 

 

A Rodrigo Cuevas i Glòria Ribera també els agrada estar molt a prop del públic. Després de veure els seus espectacles sembla que Glòria Ribera agafa el relleu en la vena cabaretera de Tàrrega amb Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, que va ser a la temporada d’arts escèniques de La Pedrera, mentre que Rodrigo Cuevas ara aborda el folklore asturià amb una banda de quatre músics i menys electrònica. Però tenen un tret en comú: voler portar a l’escenari la memòria històrica i reivindicar figures heterodoxes, com el travesti Rambal d’una cançó de Cuevas, que va ser assassinat l’abril de 1976 a Cimavilla.

Antoni Ribas Tur, Diari Ara

 

 

Si este es el primer montaje en solitario de Glòria Ribera, estamos deseando abrir la caja de los que debe tener guardados. Hemos descubierto una estrella de las que causan adicción, y queremos que brille durante mucho tiempo, ella y también su leche.

 

Elisa Díez, Butaques i Somnis

 

 

Ribera, com una hermana més, reivindica lo cutre, les neveres de segona mà, els ioghurts caducats, el fastfood i la història truculenta de la seva conciutadana i assassina posant verí a la llet, Pilar Prades Ribera s'exclama que se li apliqués el garrot vil quan, ningú ha rebut cap càstig per les 9 víctimes sospitoses arran del cas Gürtel.

Jordi Bordes, Recomana.cat

 

 

También el Mediterráneo aparecía en una de las escenas de 'Versiones erróneas de mi vida y mi gloria', desengrasante cabaret contemporáneo con guiños al pasado de Gloria Ribera. La actriz y cantante se puso al público en el bolsillo con su desparpajo, mezclando historias de antaño y de hoy, enlazando feminismo y críticas a la letra pequeña de los productos que consumimos a ritmo de cuplé, siempre muy bien acompañada por Amàlia Calderón, pianista todoterreno, y Joan Escrivà-Escolà.

Marta Cervera, El Periódico

 

 

Ribera se muestra vocal e irreverentemente impecable. Huyendo de corsés dramatúrgicos al uso y con una coherencia infranqueable se reivindica la igualdad de género y se denuncian las desgracias de la supremacía socio-política. Tanto en lo formal como en el contenido.

 

Fernando Solla, En Platea

 

 

Ja es va veure a My low cost revolution; Glòria Ribera té la gràcia necessària per poder ironitzar i dir el que li vingui de gust, i aconseguir, a canvi, l’aplaudiment del públic.

Judit Martínez, Novaveu

 

 

 

 

 

 

www.000webhost.com